пʼятниця, 25 лютого 2011 18:00

Тягнибок назвав Януковича "детонатором революції" в Україні

Тягнибок назвав Януковича "детонатором революції" в Україні

Рік перебування при владі Віктора Януковича засвідчив, що нинішній господар кабінету на Банковій може отримати оцінку "відмінно" від своїх кремлівських господарів.

Так вважає лідер всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок, повідомила прес-служба організації.

Тягнибок зазначив, що Янукович виявився "нікчемним та профнепридатним" президентом незалежної держави.

"Відтак, маємо говорити не про другий термін його президентства, а про те, щоби цей рік став останнім роком правління Віктора Януковича", – сказав політик.

"Кремлівські ляльководи можуть гордитися – за рік перебування на Банковій Янукович зробив більше поступок Росії, ніж за 20 років незалежності усі попередні владоможці разом узяті", - упевнений націоналіст.

За його словами, "виконавши за рік усі свої передвиборчі обіцянки перед Кремлем, очільник Банкової виявився не здатним виконати жодної обіцянки перед народом, через що його перебування на посаді президента становить загрозу українським національним інтересам як ззовні, так і всередині країни".

"Очевидно, що нинішню владу змете хвиля народного незадоволення. Підстав для революції в Україні більше, ніж в арабських країнах, де падають, здавалося, надстабільні режими. Бо в Україні, крім разючої соціальної несправедливості, існує нестерпний національний гніт. Свою місію – Детонатора Революції – Янукович здійснив", - резюмував Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок назвав Януковича "детонатором революції" в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути