Ексклюзиви
пʼятниця, 25 лютого 2011 16:43

У Януковича є в селах друзі, які пишуть йому листи

У Януковича є в селах друзі, які пишуть йому листи

У президента України Віктора Януковича є багато друзів у селах, які йому пишуть листи. До одного з них - багатодітного фермера з села Попудня Черкаської області Георгія Паламарчука - глава держави пообіцяв незабаром приїхати у кампанії з іншими чиновниками.

Про це він заявив під час телепроекту "Розмова з країною", спілкуючись із мешканцями Попудні.

Янукович попросив адресу Паламарчука, який запросив президента у гості.

"Це недалеко. Мені цікаво буде з вами зустрітись. Я візьму в гості до вас усіх виконавців, які вирішать ваші питання. Візьмемо також із собою подарунки, тому не хвилюйтесь. Поговоримо про те, як ви бачите стосунки держави та багатодітної фермерської родини", - сказав глава держави.

Разом з тим, говорячи про земельну реформу в країні, Янукович зазначив, що тіньова приватизація землі досягла загрозливих форм.

"Я дам відповідь усій країні, яка буде послідовність у земельної реформи, коли запрацює ринок землі. Ми багато часу втратили. В інших країнах на реформування ринку землі йшло 3-5 років. Ми прискоримо цей шлях, щоб вже у 2012 році почав працювати ринок землі. Будемо радитись щодо того, коли і як має запрацювати земельний банк. У цьому півріччі ми сформуємо відповідний план, обговоримо його і приймемо", - пообіцяв чиновник.

За його словами, у результаті земельної реформи, український селянин буде займати належне місце в державі, а це підсилить економічну складову аграрного сектору.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича є в селах друзі, які пишуть йому листи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути