пʼятниця, 11 лютого 2011 08:59

Тягнибок ладен заради повалення Януковича закрити очі на вади союзників

Тягнибок ладен заради повалення Януковича закрити очі на вади союзників

Олег Тягнибок вважає закономірним зростання рейтингів опозиційних партій і стрімке падіння рейтингу Партії регіонів.

Про це лідер ВО Свобода заявив в ефірі 5 каналу.

"Ворогами Свободи завжди були ті політичні сили, які виступали проти укріплення української державності. А те, що ростуть рейтинги опозиційних сил, то це природно. Цьому сприяє і переслідування, і репресії, які чиняться владою по відношенню до опозиціонерів. І неадекватна соціальна політика влади. Це і збільшення пенсійного віку, і зростання комунальних платежів, відсутність роботи у людей, відсутність будь-якої переспективи. Українофобство отримало державну підтримку. Навіть та сама діяльність міністра освіти Табачника з його освітньою реформою", - зазначив Тягнибок.

Тягнибок переконаний, що його силі вдасться знайти союзників у Верховній Раді наступного скликання.

"Доведеться домовлятися у парламенті, якщо вибори будуть восени 2012 року, бо вони можуть перенести і на 2015 рік. У наступному парламенті ми зможемо на базових принципах державотворення знайти союзників. Ми можемо закрити очі на якісь ідеологiчні розбіжності. Заради того, щоб побороти режим Януковича, Свобода готова координувати свої дії з усіма, хто це робить. І ми конкретно показуємо це на акціях, публічних діях. Але найбільша проблема - це проблема зрадників і так званих "тушок". Для чого їх обирати у парламент, якщо вони будуть переходити на бік Партії регіонів? Тому проблема формування виборчих списків опозиційних сил залишається найбільшою проблемою", - наголосив лідер Свободи.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок ладен заради повалення Януковича закрити очі на вади союзників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути