пʼятниця, 24 серпня 2012 15:57

Тягнибок: кримінально-олігархічний клан Януковича хоче зробити українців кріпаками

Тягнибок: кримінально-олігархічний клан Януковича хоче зробити українців кріпаками
Фото: sannews.com.ua

Заради великої, шляхетної ідеї можна піти з життя. Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок під час мітингу опозиційних сил на честь Дня Незалежності.

Він нагадав "мафіозі, бандюганам та кремлівським прихвостням", що якщо вони будуть паплюжити українські цінності та зневажати майбутнє і перспективу країни, рука "свободівців" не здригнеться змінити все на користь України.

"Рівно 21 рік тому українська нація виборола і проголосила свою незалежність. Це є найбільше свято для будь-якої нації. За цю незалежність мільони українців поклали свої голови. Кладучи свої голови та йдучи на смерть, вони в своїх гаслах казали: "Воля або смерть". Тому що заради тієї великої, шляхетної ідеї можна піти з того життя для того, щоб дати нове світле майбутнє для наступних поколінь. Тож ми забов'язані все зробити, щоб пронести отих наших українських героїв в наше майбутнє заради наших дітей, заради нашої перспективи. Ми повинні все зробити, щоб наша держава була чесною, справедливою, великою, могутньою. Держава, за яку було б гордісно українцям перед цілим світом", - сказав лідер "Свободи".

За словами Тягнибока, сьогодні при владі є колишні комуністи та криміналитет.

"21 рік - це не просто рік святкування, це є рік боротьби за те, щоби ви мали українську Україну, а не комуністичну, московську, холуйську, яку сьогодні банда - той донецький кримінально-олігархічний клан на чолі з Януковичем - хоче тут в Україні збудувати. А нас, українців, перетворити в кріпаків. При владі кримінальний елемент, який забирає нашу землю, приватизував стратегічні підприємства, топчеться по нашій українській історіїї, забирає нашу мову, не дає нам перспективи і майбутнього", - наголосив Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок: кримінально-олігархічний клан Януковича хоче зробити українців кріпаками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

139

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути