середа, 08 вересня 2010 15:16

Тягнибок каже, що його позбавили слова за вказівкою Турчинова

Тягнибок каже, що його позбавили слова за вказівкою Турчинова

Лідер Всеукраїнського об"єднання "Свобода" Олег Тягнибок не зміг учора виступити на мітингу опозиції під стінами Верховної Ради через особисту вказівку Олександра Турчинова.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав сам Тягнибок.

"Не дуже хотів би далі роздмухувати цю ситуацію, бо вона виглядає досить гнилувато. Це скандал на рівному місці, - почав він. - Домовлялись, що мав виступати, зокрема, генерал Скіпальський, представники "Свободи".Але перед мітингом передали слова Турчинова: "Ніяких трьох виступів від "Свободи", від них виступатиме одна людина". Тоді нехай Турчинов сам приходить на засідання Комітету. Або нехай БЮТ не використовує Комітет як ширму для своєї діяльності"

За словами Тягнибока, слово надали Ірині Фаріон бо вона, як і Олексій Кайда, навмисно приїхали до Києва щоб виступити на цьому мітингу.

За його словами, сцену оточили охоронці Тимошенко, які нікого не підпускали до трибуни: "Я з 9 години був на мітингу, спілкувався із людьми. Коли Луценко говорив, що мене немає, я стояв перед сценою. Що я буду як ідіот шарпатись із охороною Тимошенківською? Битися із ними? Скандал робити?"

Він наголошує, що більшість людей на мітингу були саме представники його партії.

"Ми не хочемо бути статистами. Людей ми приводимо більше, ніж БЮТ. Якщо вони хочуть на паритетних засадах проводити акції, тоді ми будемо брати у них участь", - зазначив Тягнибок.

Нагадаємо, що після опозиційного мітингу прес-служба ВО "Свобода" розповсюдила заяву про те, що від їх партії мали виступити троє людей - Ірина Фаріон, Олексій Кайда та Олег Тягнибок. Про це домовились напередодні мітингу, під час засідання Комітету захисту України. Проте, слово надали тільки одній людині.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок каже, що його позбавили слова за вказівкою Турчинова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути