четвер, 04 лютого 2010 09:17

Тягнибок формує опозицію до "промосковської сили, яка приходить до влади"

Тягнибок формує опозицію до "промосковської сили, яка приходить до влади"

Всеукраїнське об"єднання "Свобода" має намір після президентських виборів сформувати національну опозицію до влади, повідомив в середу в Івано-Франківську у вечірньому ефірі на обласному телебаченні "Галичина" лідер партії Олег Тягнибок.

"Як би не закінчилися результати цієї виборчої кампанії, вже відбулося засідання політради нашої організації, ми чітко сказали: за будь-яких результатів "Свобода" об"єднає навколо себе національну опозицію, яка повинна боротися за українські національні ідеали, за те, щоб Україна була дійсно українською державою", - сказав він.

Ми переконані, що вони перегризуть один одному глотки

Тягнибок уточнив, що "Свобода" буде національною опозицією "до тієї промосковської сили, яка приходить до влади в Україні".

"Чим нас буде більше, чим більше українців-патріотів буде приєднуватися до "Свободи", тим важче буде цей меч народного гніву, вістря якого повинна відчути влада", - пояснив лідер партії.

"І фактично ми переконані, що вони перегризуть один одному глотки і на цьому ми зможемо відновити велику, могутню, українську державу, де буде і соціальна справедливість, і національна справедливість, історична справедливість, де ми всі українці будемо щасливі", - упевнений Тягнибок, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок формує опозицію до "промосковської сили, яка приходить до влади"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути