середа, 01 вересня 2010 12:24

Турчинова арештують після Нового року?

Турчинова арештують після Нового року?

Політолог Віктор Небоженко вважає, що генеральна прокуратура не буде порушувати кримінальну справу проти екс-прем"єра Юлії Тимошенко.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Тимошенко брати не будуть. Вони її просто бояться. В прокуратурі ніхто не хоче зв"язуватись з Тимошенко. Люди спокійно заробляють свої гроші. Хто роботою, хто хабарями. Навіщо їм зараз "гаряче вугілля" в руках?!", - пояснив експерт.

"А Турчинов і його оточення – це вже простіше. У прокуратури та міліції є свої способи профілактичного поводження із підозрюваним. Вони для нього спочатку створюють нервозну обстановку. Щоб людина зробила неправильний крок – кудись втекла. Вони чекають від Турчинова, що він через ці чутки втече закордон. Тоді вони скажуть: якщо втік, отже, винний. Якщо він цього не зробить, то доведеться збирати матеріали", - зауважив Небоженко.

Водночас, він зазначив, що заступник Тимошенко дуже досвідчена людина.

"Його докторська дисертація була присвячена економічним і політичним механізмам корупції в Україні. Він знає, про що йде мова. Якщо Турчинов буде триматися, а в них не буде на нього серйозного компромату, то справа дотягнеться до Нового року. СБУ та прокуратура намагатимуться зробити подарунок Януковичу до Різдва. Турчинову дадуть відгуляти Новий рік. Після цього буде арешт. Бо потрібно зібрати матеріал. Напевне, йде стеження. Він сам "підчищає пір"я". Його можуть посадити. Адже суди зараз виконають будь-яке прохання нової влади. Бо всі розуміють, що після судової реформи життя для них немає", - додав політолог.

1 вересня у ЗМІ з"явилась інформація, що колишнього першого віце-прем"єра Олександра Турчинова можуть притягти до відповідальності за спробу продати приватним структурам через Держкомрезерв газ за заниженою ціною.

Зараз ви читаєте новину «Турчинова арештують після Нового року?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути