вівторок, 30 вересня 2008 09:22

Турчинов знає, що треба зробити, щоб зменшити тиск Росії

Перший віце-прем"єр-міністр України Олександр Турчинов вважає, що через слабку владу Україна буде піддана більш сильному зовнішньому тиску. Про це він заявив в прямому ефірі ICTV.

За словами Турчинова, "уряд Російської Федерації ніколи не буде цікавитися нашими проблемами та жити нашими інтересами – у них свої проблеми та свої інтереси, і вони будуть їх нав"язувати нам. І чим слабкіша у нас влада в Україні, чим більше ми розхристані та розідрані, чим більше ми конкуруємо і боремося в межах власної держави, тим нахабніше будуть пред"являти до нас претензії, тим важче нам буде проводити зовнішню політику і вирішувати серйозні стратегічні економічні питання в інтересах нашої держави".

На його думку, зараз головним завданням української влади є стабілізація ситуації в Україні будь-яким чином. "І тоді значно легше нам буде проводити і переговори з Російської Федерацією", - вважає перший віце-прем"єр.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов знає, що треба зробити, щоб зменшити тиск Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути