неділя, 31 жовтня 2010 17:57

Турчинов жахнувся від проведення виборів та розповів про психів

Турчинов жахнувся від проведення виборів та розповів про психів
Партія "Батьківщина" очікує, що найбільші проблеми із виборами почнуться, коли буде завершено голосування на виборчих дільницях.

Про це на брифінгу повідомив заступник лідера партії Олександр Турчинов.

За його словами, з'явиться велика кількість незаконно вкинутих бюлетенів. Наголосив, що незважаючи на низьку явку виборців у багатьох регіонах України люди стоять в чергах  на виборчих дільницях по декілька годин.

"В результаті люди розвертаються і не голосують. Тому що в нормальної людини немає бажання втрачати у неділю дві-три години, щоб постояти в черзі і полаятися зі своїми сусідами чи політичними опонентами. Це ненормально і є знущанням над людьми", - відзначив він.

Турчинов назвав владні висновки про вибори брехнею та цинізмом.

"Те, що три людини померло (на виборчих дільницях — ред. ) це вирок для керівництва України, яке розповідає на своїх офіційних сайтах, що вибори в Україні відбуваються дуже гарно. Брехня і цинізм", - сказав він.

За словами політика,  відбувається повний хаос під час голосування по мажоритарникам. Зокрема, у Вінницькій та Хмельницькій областях із бюлетенів зникли прізвища опозиційних кандидатів.

Турчинов розказав, що людям, які не знаходять себе в бюлетені, там пропонують пошукати себе на інших дільницях, в інших округах. Він також звернув увагу, що до психлікарні у Херсоні завезли замість 355 бюлетенів більше 6 тисяч.

"Мабуть, в цьому місці знаходяться будівельники нової країни. Саме їм дають можливість не обмежувати себе і проголосувати декілька разів за представників Партії регіонів", - додав Турчинов.

Він повідомив, що збільшилася кількість голосуючих на дому. Зокрема, в Криму кількість таких людей виросла в 2,5 рази порівняно з другим туром президентських виборів.

Gazeta.uа

Зараз ви читаєте новину «Турчинов жахнувся від проведення виборів та розповів про психів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути