Ексклюзиви
вівторок, 10 січня 2012 16:34

Турчинов розповів, як у кабінетах Януковича пишуть медичні висновки про Тимошенко

Турчинов розповів, як у кабінетах Януковича пишуть медичні висновки про Тимошенко

Офіційні висновки щодо стану здоров'я ув'язненої Юлії Тимошенко готують не лікарі, які її оглядають, а чиновники із Адміністрації президента та Міністерства охорони здоров'я під пильним наглядом своїх керівників.

Про це під час прес-конференції заявив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Я спілкувався з Сергієм Власенком (захисником Тимошенко - ред.) у телефонному режимі, який вийшов з колонії, аби повідомити нам страшну інформацію про втрату свідомості Юлією Володимирівною", - розповів Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко втратила свідомість через ліки проти ГРВІ

За його словами, Тимошенко продовжує хворіти, і до її хвороб, "які не лікуються", додалась ще гостра вірусна інфекція.

"Головна проблема - те, що лікарі так і не пояснили професійно про причини втрати свідомості Юлією Тимошенко і її знаходження у такому важкому стані, коли її просто повертали до життя", - зауважив бютівець.

Він відзначив, що лікарі, які оглядали екс-прем'єр-міністра, не записали жодного офіційного висновку і пояснили, що знепритомнення Тимошенко, на їхню думку, пов'язано з реакцією її організму на ліки.

"Ось така неофіційна діагностика представників Міністерства охорони здоров'я. А які ліки, яка реакція, якою вона буде далі - безумовно, їх це не цікавить, тому що вони виконують вказівки своїх керівників і працюють у межах цих вказівок", - наголосив Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко буде більше рухатися - МОЗ

Він переконаний, що не лікарі готують офіційні прес-релізи.

"Їх готують чиновники із Адміністрації президента разом з колегами із МОЗ, які потім оприлюднюють заступники міністра охорони здоров'я... За колючим дротом керівництво України пробує фізично знищити Юлію Тимошенко", - резюмував бютівець.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов розповів, як у кабінетах Януковича пишуть медичні висновки про Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути