пʼятниця, 03 травня 2019 11:05

Турчинов може відійти від Порошенка

Турчинов може відійти від Порошенка
Політичні шляхи Турчинова і Порошенка можуть розійтися у серпні, пишуть журналісти. Фото: УНІАН

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов має кілька варіантів походу на парламентські вибори. Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на джерела в оточенні Турчинова.

Перший — спільний похід на вибори з Петром Порошенком і Андрієм Парубієм з новою патріотично-націоналістичною партією, яку пропонує технолог чинного президента Ігор Гринів, пише сайт.

Другий варіант — створення своєї консервативної партії з просуванням традиційних християнських цінностей. Перший крок до цього Турчинов вже зробив — створено громадський рух "Всеукраїнський собор", який він очолив.

Член політради "Народного фронту" Турчинов поки невпевнений, що потрібно йти на вибори саме з партією, хоча зустрічі щодо "Собору" тривають і зараз.

"На даний момент Яценюк "на розтяжці" між декількома політиками. Він і з Петром намагається не сваритися, і з Аваковим намагався не сваритися на останній фракції, хоча той жорстко скандалив з групою Парубія, і з Гройсманом домовляється. Але у результаті він завжди стає на сторону сильних. Парубій і Турчинов поки з Петром, але наші шляхи точно розійдуться не пізніше серпня", — сказав співрозмовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із Гройсманом працюють американські політтехнологи — ЗМІ

Раніше ЗМІ повідомляли, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман радиться зі своїм попередником Арсенієм Яценюком про спільну політсилу.

Вибори до Верховної Ради заплановані на 27 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов може відійти від Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути