пʼятниця, 03 вересня 2010 21:59

Турчинов готував арешти "регіоналів"?

Турчинов готував арешти "регіоналів"?
Голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський заявляє, що заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов в часи свого перебування на посаді голови СБУ готував арешти низки представників від Партії регіонів.

Про це він сказав в ефірі Шустер Live.

"Я нагадаю Олександру Валентиновичу один епізод. Коли він приїхав на дачу Тимошенко у якості голови СБУ. Літо це  було травень місць і запропонував арештувати цілу групу товаришів від Партії регіонів. А вона йому говорить: не можна Сашо тому, що коли ми станемо опозицією, вони теж будуть нас затримувати. Не треба цього робити", - сказав Бродський.

"Це коло треба розривати, коли кожного разу, приходячи до влади ми будемо говорити, що не будемо садити попередників за те, що ті  обікрали український народ – це неправильно…І повірте мені що ті арешти, які сьогодні впливають на чиновників. Вони поступово починають розуміти, що держава не простить", - сказав він.

Він також заявив, що колишній голова Деркомрезерву Михайло Поживанов та екс-голова Київавтодору Вадим Гуржос перебувають за межами Києва.

"За моєю інформацією вони півроку відсутні у Києві. Мабуть вони ховаються", - зауважив він.

У свою  чергу Турчинов нагадав, що він не мав тоді права арештовувати чи затримувати, зазначивши, що санкції відповідні дає Генпрокуратури на що Бродський сказав, що він мав право затримувати на три дні.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Турчинов готував арешти "регіоналів"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути