Ексклюзиви
пʼятниця, 03 вересня 2010 13:20

Генпрокуратура не проти викликати Турчинова, як свідка

Генпрокуратура не проти викликати Турчинова, як свідка

Генпрокуратура може викликати колишнього першого віце-прем"єра Олександра Турчинова для дачі свідчень, а не як фігуранта справи.

Про це сказав прес-секретар Генпрокуратури Юрій Бойченко "Бі-Бі-Сі", коментуючи інформацію про те, що Турчинова нібито можуть притягнути до відповідальності.

"Щодо Турчинова, якщо Ви задаєте питання, у Генеральної прокуратури немає кримінальної справи, порушеної щодо цієї особи, тому немає причин говорити про якісь допити", - зазначив Бойченко.

"Інша справа, що будь-кого із громадян України можна буде, не виключено, запросити для пояснень чи для надання свідчень у будь-якій кримінальній справі, в якій він має до того відношення, як свідка", - додав він.

Раніше з посиланням на неназвані джерела газета "Дело" повідомляла, що Турчинова збираються викликати на допит у справі про продаж газу за зниженою ціною, а згодом він може стати фігурантом справи.

Сам Турчинов сказав у четвер, що до нього ніхто з силових органів не звертався, але він готовий відповідати за всі свої дії на посаді першого віце-прем"єра, і не виключає, що справу проти нього можуть сфабрикувати.

Він також назвав "політичною розправою" нещодавні арешти колишніх чиновників часів прем"єрства Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура не проти викликати Турчинова, як свідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути