четвер, 20 травня 2010 14:36

Тулуб віддає найвищі посади на Черкащині своїм екс-співробітникам

Тулуб віддає найвищі посади на Черкащині своїм екс-співробітникам

20 травня під час апаратної наради в Черкаській облдержадміністрації губернатор Сергій Тулуб назвав прізвища своїх майбутніх заступників.

Першим заступником буде призначено Сергія Рябцева. До цього Рябцев працював генеральним директором Дружківського машинобудівного заводу (Донецька область). Також обіймав керівні посади в ДП НАЕК "Енергоатом", де довгий час директором був Сергій Тулуб.

Другим "донецьким" заступником Тулуба, який опікуватиметься питаннями економіки та бюджету, працюватиме Михайло Пузяк. Раніше Пузяк очолював ревізійну службу Укоопспілки, працював у ДП НАЕК "Енергоатом".

Відповідні офіційні документи щодо призначення готуються.

До цього 18 травня Сергій Тулуб призначив новим начальником КРУ у Черкаській області донеччанина Олександра Поспєлова. Він за освітою юрист. Обіймав керівні посади в органах Міністерства внутрішніх справ – забезпечував контроль в фінансовій та економічній сфері.

Голова Черкаської облдержадміністрації висловив упевненість, що з новим керівником колектив КРУ у Черкаській області успішно виконуватиме поставлені завдання.

Нагадаємо, що новопризначений губернатор Черкащини Сергій Тулуб є уродженцем Донеччини. Починав свій шлях у вугільній промисловості. Дійшов до міністра цієї галузі. Є членом Партії Регіонів.

За неофіційною інформацією, ще з десяток мешканців Донецької області проживають в одному з готелів під Черкасами, чекаючи поки Сергій Тулуб знайде для них вакансії в обласній адміністрації.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що 14 травня Віктор Янукович призначив 8 нових голів РДА в Черкаській області.

Зараз ви читаєте новину «Тулуб віддає найвищі посади на Черкащині своїм екс-співробітникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути