вівторок, 22 серпня 2006 16:39

Тулуб хоче повернути вугільну галузь в підпорядкування Мінпаленерго

Міністр вугільної промисловості Сергій Тулуб вважає недоцільним збереження Мінвуглепрому і виступає за повернення управління вугільної галузі Міністерству палива та енергетики. Про це він сказав у вівторок, відповідаючи на питання журналістів.

За його словами, Міністерство вугільної промисловості необхідно реформувати в комітет, який підпорядковуватиметься Міністерству палива та енергетики, або в державну акціонерну холдингову компанію, підпорядковану Мінпаливенерго.

На його думку, в даний час Міністерство не може виконувати покладені на нього функції.

Тулуб також сказав, що перш ніж почати реформування відомства необхідно провести суспільні слухання. За словами урядовця, реформа Міністерства може початися до кінця наступного року.

Як повідомлялося, прем"єр-міністр Віктор Янукович ініціював реорганізацію Мінвуглепрому в державну акціонерну компанію.

У липні 2005 року Президент Віктор Ющенко своїм указом створив Міністерство вугільної промисловості, виділивши його із структури Міністерства палива та енергетики.

Тулуб займав посаду міністра вугільної промисловості з червня 1998 по грудень 1999 року. Потім, з грудня 1999 року по червень 2000 року, а також з квітня 2004 року по лютий 2005 року - міністра палива і енергетики, повідомляє proUA.

Зараз ви читаєте новину «Тулуб хоче повернути вугільну галузь в підпорядкування Мінпаленерго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути