понеділок, 25 лютого 2008 07:56

Труну для "бандерівців" приготували у Сімферополі (ФОТО)

23 лютого у Сімферополі  близько 100 прихильників Компартії України, Прогресивної соціалістичної партії України, партії "Російський блок", Соцпартії України, а також "Російської общини Криму" намагалися перешкодити проведенню презентації книги останнього командира Української повстанської армії Василя Кука під назвою "УПА в питаннях і відповідях головного командира".

Для забезпечення порядку під час проведення презентації було залучено близько 40 міліціонерів і військовослужбовціввнутрішніх військ.

Пікетники принесли з собою чорну труну з написом "Бандерівцям, а також ворогам Росії", яку намагалися занести всередину приміщення. Кілька разів намагалися її закинути на голови міліціонерам, які блокували вхід в будівлю, але їм це так і не вдалося.
У руках пікетники тримали партійні прапори, час від часу скандували "Фашизм не пройде", "Ганьба зрадникам", "Бандери - геть з Криму". Крім того, учасники акції використовували численні дудки, які використовують футбольні фанати, свистки, сирени.

Учасники акції протесту вважають за неможливе, щоб в день захисника Вітчизни (тобто колишній День Радянської Армії) "прихильники фашистів проводили презентацію книги тих, хто співпрацював, на їх думку, з фашистами".

Проведення презентації було організоване Конгресом українських націоналістів

Раніше презентація книги В.Кука вже проходила у Львові, Одесі, Донецьку і Києві.


За матеріалами: ІнтерфаксЦензор.
Зараз ви читаєте новину «Труну для "бандерівців" приготували у Сімферополі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути