четвер, 14 жовтня 2010 16:25

Третина черні проголосувала за людину з темним минулим - "Свобода"

Третина черні проголосувала за людину з темним минулим - "Свобода"

Кілька тисяч представників Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та партії УНА-УНСО зі всієї України чекають на початок маршу за визнання УПА біля пам'ятника Тараса Шевченка у Києві.

Машуть прапорами "Свободи" та червоно - чорними прапорами УНСО. Натягнули на вудки кілька національнх прапорів. З динаміків звучать українські патріотичні пісні. Посередні натовпу розтягнули приблизно десятиметове полотнище із зображенням Степана Бандери.

Очікується, що з 16 до 17 години біля пам'ятника Шевченка відбудеться Віче. Після того, "свободівці" та "унсовці" підуть на Софіївську площу, де відбудеться мітинг на захист української мови.

На всіх перехрестях у центрі столиці чергують по 5-6 представників "Беркуту". Вони у повному облаштуванні: захисного кольору куртках та штанях, броньованих жилетах. Литки захищені чорними пластинами. У кожного на поясі кийок.

Як зазначила у коментарі Gazeta.ua член політради партії "Свобода" Ірина Фаріон,  марш "Свободи" є надзвичайно актуальним у сьогоднішньому суспільстві.

"Сьогодні третина країни узурпувала владу...Третина черні проголосувала за людину з темним минулим, тому марші на честь УПА зараз як ніколи актуальні. Щобільше людей до нас приєднуються, тим швидше ми знімемо антагонізм влади", - зазначила вона.

Нагадаємо, що суд заборонив проведення маршу за визнання УПА у центрі Києва.

Зараз ви читаєте новину «Третина черні проголосувала за людину з темним минулим - "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути