четвер, 18 серпня 2011 12:31

Томенко запевнив, що Тимошенко сама відмовиться від вулиці свого імені у Луцьку

Томенко запевнив, що Тимошенко сама відмовиться від вулиці свого імені у Луцьку

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко відзначив та назвав приємним, що попри загальноукраїнські тенденції, на Волині ще збереглася місцева демократія.

Як повідомила прес-служба БЮТ, Томенко зауважив, що лише днями на Волині обговорювали резонансну подію, про яку повідомила прес-служба прокуратури Волинської області.

Так, як йдеться у повідомленні, прокуратура області пред'явила позов до Луцького міськрайонного суду про визнання незаконною зміну цільового призначення земельної ділянки площею більше як 5 гектарів, яка належить голові обласної адміністрації Борису Клімчуку, а також про визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку.

Томенко назвав також цікавим, що за ініціативою керівника "Фронту змін" Луцької міськради, міська рада прийняла рішення назвати одну з вулиць міста іменем Юлії Тимошенко.

"Зрозуміло, що Юлія Тимошенко, як тільки буде можливість, прокоментує цю ситуацію і, звісна річ, попросить відмінити це рішення, але факт залишається фактом: попри тиск влади на місцеве самоврядування, деінде на місцевому рівні демократія все ж зберігається", - наголосив "бютівець", коментуючи ці дві події.

Нагадаємо, міський голова Луцька Микола Романюк вже заветував рішення Луцької міської ради "Про перейменування вулиць міста Луцька", яким вулицю Лазо назвали на честь екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Томенко запевнив, що Тимошенко сама відмовиться від вулиці свого імені у Луцьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути