середа, 17 серпня 2011 16:49

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Луцька міськрада вимагає від Януковича свободи для Тимошенко

Луцька міськрада вимагає від Януковича свободи для Тимошенко

Луцька міська рада в середу, 17 серпня, прийняла звернення до президента України Віктора Януковича з вимогою припинити політичні репресії і негайно звільнити всіх політв'язнів.

За звернення проголосував 31 депутат міськради, проти - один, решта не голосувала. Всього на початку сесії в залі зареєструвалося 43 депутати.

"Ми, депутати Луцької міської ради, висловлюємо глибоку стурбованість негативними політичними тенденціями в суспільно-політичному житті нашої країни. Ви, пане президент, у своїх передвиборних обіцянках обіцяли почути кожного і покращити життя українців вже сьогодні. Замість цього ми спостерігаємо арешти і утримання під вартою ваших політичних опонентів і посадових осіб попереднього уряду України", - йдеться у зверненні.

"Апофеозом боротьби нинішньої української влади зі своїми політичними опонентами стало рішення про взяття під варту лідера найбільшої опозиційної партії ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко, яка на останніх президентських виборах посіла друге місце", - наголошується в зверненні.

Депутати закликають припинити в Україні політичні репресії з боку силових та судових органів влади, негайно звільнити Тимошенко та інших політичних в'язнів, припинити маніпуляції в інтересах владної партії у виборчому законодавстві України з метою отримання переваги над опозиційними силами під час найближчих парламентських виборів і забезпечити рівний доступ до ЗМІ всім політичним силам в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Луцька міськрада вимагає від Януковича свободи для Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути