Ексклюзиви
середа, 17 серпня 2011 14:09

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Профспілки замовили за Тимошенко слово

Профспілки замовили за Тимошенко слово

Незалежні профспілки звернулися до Печерського райсуду міста Києва з проханням змінити запобіжний захід щодо Юлії Тимошенко із взяття під варту на підписку про невиїзд.

Як повідомила прес-служба БЮТ, відповідні заяви до суду сьогодні передали голова Вільної профспілки медичних працівників України О.Панасенко, голова Комітету захисту прав жінок та гендерної рівності В.Шолудько і голова Вільної профспілки підприємців України В.Коробка.

У тексті заяв профспілкові лідери наголошують, що у Печерського суду не було жодних вагомих підстав для застосування до Юлії Тимошенко такого жорсткого запобіжного заходу як взяття під варту.

"Такі дії влади у черговий раз демонструють нам, громадянам, що правосуддя в Україні має упереджений характер і застосовується виключно для боротьби з опонентами", - зазначили представники профспілок.

Окрім того, у зверненні Вільної профспілки медичних працівників зазначається, що завдяки уряду Юлії Тимошенко були подолані наслідки світової кризи в Україні, не відбулося дефолту, медичні працівники вчасно отримували заробітну плату, а пенсіонери - пенсію.

"Просимо переглянути рішення суду і змінити обраний до Юлії Володимирівни Тимошенко запобіжний захід взяття під варту - на підписку про невиїзд та звільнити її з-під арешту", - йдеться у зверненнях.

Зараз ви читаєте новину «Профспілки замовили за Тимошенко слово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути