середа, 17 серпня 2011 13:48

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захист Тимошенко може попросити Кірєєва допитати Путіна

Захист Тимошенко може попросити Кірєєва допитати Путіна

Захист екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко допускає подання клопотання щодо залучення в якості свідків представників російської сторони після дослідження матеріалів "газової справи".

"Оскільки суд нам постійно відмовляє у виклику свідків навіть тих, які є в Україні, я вже не кажу про російських, то я думаю, що це клопотання навіть якщо і буде заявлено після оголошення матеріалів справи, тоді ми можемо... посилатися на відповідні матеріали справи, оскільки зараз суд, як завжди, говорить, що матеріали не досліджені і немає підстав вважати необхідним допит відповідних свідків", - заявив захисник Тимошенко Юрій Сухов.

Як повідомлялося, в середу у Печерському районному суді, який розглядає "газову справу", давав свідчення третій президент України Віктор Ющенко. Він попросив суд розглянути можливість допиту прем'єр-міністра Російської Федерації Володимира Путіна і глави "Газпрому" Олексія Міллера.

"Залучення цих людей до участі в справі в якості свідків є, на мій погляд, обов'язковою умовою для встановлення всіх обставин, які передували підписанню такої угоди", - пояснив екс-президент.

Зараз ви читаєте новину «Захист Тимошенко може попросити Кірєєва допитати Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути