понеділок, 05 вересня 2011 15:13

Томенко закликає опозицію не приходити до Ради на виступ Януковича

Томенко закликає опозицію не приходити до Ради на виступ Януковича

Віце-спікер Верховної Ради України Микола Томенко (фракція "БЮТ-Батьківщина") має намір переконати опозиційні фракції не брати участі в урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди святкування 20 річниці проголошення Незалежності України у вівторок, 6 вересня.

"Я буду переконувати опозиційні фракції, щонайменше, не брати участі в урочистому засіданні", - сказав він на брифінгу в понеділок у Києві.

Віце-спікер підкреслив, що не варто святкувати цю дату, оскільки в країні здійснюються судові переслідування.

Говорячи про подальшу роботу фракції "БЮТ-Батьківщина", Томенко сказав, що, швидше за все, це буде "поліваріантний принцип роботи" - частина народних депутатів у сесійній залі, частина - в судовому засіданні.

Нагадаємо, що завтра, 6 вересня, під час відкриття чергової сесії парламенту відбудеться урочиста частина з нагоди 20-річчя з дня проголошення Незалежності України. Про це заявив голова Верховної Ради України Володимир Литвин.

За словами спікера, у парламенті виступить президент Віктор Янукович, а також один з депутатів, який був причетний до проголошення Незалежності України. Крім того, Литвин зазначив, що після його виступу урочисту частину буде завершено, і парламентарії перейдуть до виступу від фракцій і прийняття порядку денного роботи сесії.

Зараз ви читаєте новину «Томенко закликає опозицію не приходити до Ради на виступ Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути