Ексклюзиви
вівторок, 16 грудня 2008 11:44

Томенко закликає НУ-НС "ходити у народ", а не до Ющенка

Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко закликає політиків "ходити у народ", а не до Президента України Віктора Ющенка.

Як повідомили у прес-службі Томенка, про це він заявив сьогодні журналістам у парламенті.

"Треба зупинити сучасну українську політичну забаву "ходіння до Президента", а натомість почати політикам "ходити у народ", - сказав він.

"Останні кілька років ледь не головним завданням команди Президента стає організація так званого "ходіння до Президента". Це перетворилося у своєрідну забаву, коли в Секретаріаті Президента роблять "велику політику" з того, хто повинен прийти до Президента, а кого треба викреслити зі списку. На жаль, журналісти з такого "ходіння" роблять головну подію в Україні", - зауважив Томенко.

На його думку, така ситуація допустима лише в умовах стабільної, процвітаючої країни. Проте це виглядає як знущання над народом в умовах соціально-економічної кризи.

"Очевидно, "Нашій Україні" треба зупинити "ходіння до Президента" та прийняти нарешті рішення – чи ця політична сила працює у парламенті і ухвалює рішення, які вимагає від неї суспільство, чи далі займається черговими політичними інтригами", - зазначив Томенко. На його думку, "Наша Україна" має піти до людей і почути ті вимоги, які народ висуне перед нею.

"На цьому тижні "ходіння до Президента" має закінчитися, і НУ-НС повинен підтримати ухвалення необхідних законопроектів для подолання соціально-економічної кризи в Україні та взяти участь у прийнятті проекту держбюджету на наступний рік", - вважає Томенко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Томенко закликає НУ-НС "ходити у народ", а не до Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути