понеділок, 24 січня 2011 10:56

Томенко вимагає від Могильова привселюдно вибачитися

Томенко вимагає від Могильова привселюдно вибачитися

За результатами акцій під час Дня Соборності керівництво Міністерства внутрішніх справ повинно принести вибачення суспільству та опозиції.

Про це заявив заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко.

Як повідомила прес-служба Томенка, політик сказав, що "непрофесійні та провокаційні дії" Міністерства внутрішніх справ напередодні святкування Дня Соборності України і, зокрема, виступ Міністра МВС у парламенті із заявою щодо очікування кровопролиття 22 січня, створили серйозну проблему в питанні підготовки заходів на належному рівні.

"Натомість, традиційно, відповідальність наших громадян, організованість керівників громадських організацій та політичних партій, які брали участь у заходах, забезпечили злагодженість, організованість, порядок та святкову атмосферу на всіх майданах", - підкреслив політик.

За його словами, єдиною проблемою заходів була спроба міліції перешкодити громадянам з різних регіонів добиратися до Києва для участі у святкуванні Дня Соборності.

Заступник голови Верховної Ради переконаний, що за таких обставин було би правильно і справедливо міністру внутрішніх справ офіційно вибачитися перед суспільством.

Віце-спікер порадив МВС сконцентруватися не на виступах і заявах проти опозиції, а на активній роботі по недопущенню в Україні терактів.

Нагадаємо, раніше Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов, виступаючи з парламентської трибуни, заявив, що у День соборності, 22 січня, у Києві планується кровопролиття.

Зараз ви читаєте новину «Томенко вимагає від Могильова привселюдно вибачитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути