понеділок, 24 грудня 2012 12:23

Томенко: В Україні створено "Уряд мрії Януковича"

Томенко: В Україні створено "Уряд мрії Януковича"
Фото: mykorosten.com

В Україні створено "Уряд мрії Януковича". Так заступник голови ВО "Батьківщина", народний депутат України Микола Томенко прокоментував сьогоднішні новопризначення президентом членів Кабінету Міністрів України.

"Якщо проаналізувати нинішній склад нового Уряду, то, очевидно, що це Уряд, який формувався виключно виходячи з інтересів Віктора Януковича", – вважає Томенко, говориться на офіційному сайті політика.

За його словами, основними умовами створення цього Кабміну можна визначити такі: всі члени уряду повинні навіть теоретично не конкурувати з Януковичем у його боротьбі за другий термін на посаду президента у 2015 році

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віце-прем'єри будуть автономними в прийнятті рішень, як і їх попередники - експерт

"Окрім того, це повинні бути не просто надійні за політичними переконаннями урядовці, а передовсім перевірені фінансово-економічними випробуваннями люди. Починаючи з першого віце-прем'єра Сергія Арбузова, який, зрозуміло, буде реальним керівником, представником Януковича і основним комунікатором з Президентом, і закінчуючи створенням Міністерства доходів і зборів, яке так і хочеться назвати Міністерством доходів і зборів сім'ї Януковича...", – зауважив народний депутат.

Отож, загально кажучи, в новому Кабміні, фактично, більшість урядовців – це люди, які або фактично є членами сім'ї Януковича, або такими, що претендують, щоб ними стати, – вважає політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович ліквідував Податкову і Митну служби України, створивши ряд нових міністерств

"Нинішня структура Уряду доводить, що повноваження визначалися під конкретних людей, а не під управлінську "оптимізацію". Тому можна сказати, що формування саме такого уряду із такою структурою, це – повна зупинка розмов про успішну адміністративну реформу урядових структур. Таким чином, Президент нарешті отримав свій "Уряд мрії Януковича", – зазначив Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Томенко: В Україні створено "Уряд мрії Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути