понеділок, 01 грудня 2008 13:23

Томенко: Нова коаліція з"явиться сьогодні-завтра

Томенко: Нова коаліція з"явиться сьогодні-завтра
Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко прогнозує, що спікер парламенту буде обраний до кінця цього пленарного тижня.

"Якщо завтра це не вдасться зробити, то до кінця тижня, я переконаний, це буде зроблено", - сказав він журналістам в понеділок в Києві.

При цьому Томенко не назвав можливі кандидатури на цей пост.

Віце-спікер підкреслив, що поки йдуть переговори про створення більшості в парламенті і поки не зрозуміло, в якому форматі вона буде створена.

За його словами, обрання спікера буде можливе при створенні коаліції або парламентського об"єднання кількістю більше 300 голосів.

Томенко відзначив, що результати переговорів будуть відомі "сьогодні-завтра".

"Сьогодні дискусія повинна вестися про надзвичайно широкий формат...Я особисто вважаю, що сьогодні об"єднання в парламенті - чи буде воно названо коаліцією або буде названо як більшість або об"єднання на захист України від кризи - не повинне базуватися на дискусійних ідеологічних доктринах...

Я думаю, що треба забути про партійну, ідеологічну цнотливість, а думати - як рятувати Україну від економічної кризи. Чи буде це формат двох або чотирьох, або чотирьох з половиною фракцій - я думаю, що якраз сьогодні-завтра дискусії продовжаться", - сказав віце-спікер.

У парламенті України 5 фракій, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Томенко: Нова коаліція з"явиться сьогодні-завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути