Ексклюзиви
понеділок, 31 серпня 2009 22:31

Томенко не розуміє, чому "януковичі" окупували Конча-Заспу

Томенко не розуміє, чому "януковичі" окупували Конча-Заспу

Потрібно абстрагуватись від конкретного випадку з житлом Віктора Януковича і розібратись з системою прав і свобод чиновників.

Про це заявив віце-спікер парламенту і член фракції БЮТ Микола Томенко в ефірі "5 каналу", коментуючи ситуацію навколо державної резиденції Межигір"я.

Як приклад він навів "комуністичне містечко у Конча-Заспі".

"Там є десятки будинків, де люди собі живуть непогано. Чому вони там живуть? Там до речі міністрів опозиційного уряду Януковича більше живе у цих державних будинках, ніж діючої влади", - розповів Томенко.

Віце-спікер вважає, що "в умовах кризи чиновники не можуть дозволити собі такого серйозного утримання як вони сьогодні мають, тому ще треба якось поділитись з людьми і утримати цю ситуацію".

"Це не їхнє житло. Це так звані державні дачі, які давались їм на час виконання обов"язків, але так сталось, що більшість з них приватизовані. Я вважаю, що це несправедливо", - зазначив Томенко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Томенко не розуміє, чому "януковичі" окупували Конча-Заспу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути