вівторок, 18 листопада 2008 10:43

Томенка не цікавить прізвище голови Верховної Ради, колір волосся, одяг, черевики

БЮТ проголосує за того кандидата на посаду спікера парламенту, який візьме на себе відповідальність за вихід з кризи.

Про це з трибуни парламенту заявив БЮТівець Микола Томенко.

"Друзі, ви затіяли цю свару, виходьте з цієї ситуації. БЮТ віддає всі свої голоси за того політика, який бере на себе відповідальність за вихід з кризової ситуації", - сказав він.

"Якщо такого політика не має, наші 155 голосів залишаються з нами, а ви – до президента. Там ключові політичні сили. Беріть відповідальність на себе і не розводьте ні цей парламент, ні цю країну", - додав Томенко.

Він ще раз зазначив, що БЮТ проголосує "за того кандидата на посаду спікера парламенту, який візьме на себе відповідальність за вихід з кризи".

При цьому Томенко заявив, що БЮТ "не цікавить прізвище голови Верховної Ради, колір волосся, одяг, черевики".

"Нас цікавить, що цей чоловік буде робити в парламенті, які закони буде підтримувати, чи візьме відповідальність разом з урядом за ситуацію в країну, чи ми будемо обирати найрозумнішого і найкрасивішого голову Верховної Ради", - сказав він.

Томенко також обурився ситуацією, що склалася у понеділок навколо консультацій у президента щодо обрання нового спікера.

"Президент сказав: я збираю ключові політичні сили і скажу, як діяти. Що вчора відбулося. Ключові лідери поїхали додому, а президент далі займається Голодомором", - сказав він. Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Томенка не цікавить прізвище голови Верховної Ради, колір волосся, одяг, черевики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути