вівторок, 02 жовтня 2007 11:31

Томенко: Кияни вже не сприймають Черновецького

Заступник лідера БЮТ Микола Томенко вважає, що за підсумками виборів Київський міський голова Леонід Черновецький мусив би добровільно написати заявку про відставку.

Як повідомили у прес-службі Томенка, він нагадав, що під час виборчої кампанії тема оцінки ситуації у столиці України була однією з головних у всіх ключових політичних гравців. Більшість партій висловилися за необхідність зміни київської влади та прийняття одним із перших у новому парламенті рішення про дострокові вибори міського голови та складу Київради, зазначив він.

Зокрема, окрім Блоку Юлії Тимошенко, який з першого дня формування більшості на користь Черновецького діяв як опозиційна сила і добивався дострокових виборів київського мера, цю позицію під час виборів підтримали "Наша Україна", Партія регіонів та Блок Литвина, сказав Томенко вчора в ефірі ICTV.

В той же час, за його словами, команда Черновецького постійно наголошувала на тому, що опозиціонери заважають їй працювати, а Леонід Черновецький як "мер усіх киян" є популярною людиною, якій довіряє більшість громадян.

"Оскільки історія з міським референдумом про недовіру міському голові через недосконалість законодавства не реалізована, то вибори можна вважати своєрідною формою такого референдуму", - вважає Томенко. Так, на його думку, "якщо подивитися на сьогоднішні результати голосування у Києві, то тільки сума показників БЮТ (47%) і "Нашої України" (16%) дає вже 63% голосів, що свідчить про те, що більшість киян висловила недовіру нинішньому меру.

Якщо до цього додати ще 15% Партії регіонів та 7% Блоку Литвина, то можна говорити про тотальне несприйняття киянами Леоніда Черновецького", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Томенко: Кияни вже не сприймають Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути