Ексклюзиви
четвер, 03 травня 2012 21:36

Томенко йтиме до ВР як "єдиний партієць" Тимошенко та Яценюка

Томенко йтиме до ВР як "єдиний партієць" Тимошенко та Яценюка
Микола Томенко йтиме до ВР як "партієць" Тимошенко та Яценюка. Фото: segodnya.ua

Заступник голови Верховної Ради, бютівець Микола Томенко має намір балотуватись до наступної Верховної Ради за партійним списком об'єднаної опозиції.

Про це Томенко повідомив у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Я планую йти до ВР за партійним списком. Ми прийняли рішення, що політики, які можуть бути більш активними і корисними усій Україні, повинні працювати у загальному партійному списку. Той же, хто важливий і авторитетний в конкретному окрузі, піде по мажоритарці", - зауважив політик.

Він також відзначив, що в його рідній Черкаській області буде сім мажоритарних округів.

"Поділені вони за межами ділянок олігархів. Якщо у когось з них земля закінчується на третині району, значить тут і є кінець його округу", - пояснив бютівець. Водночас, на його думку, українці не будуть голосувати за великих землевласників.

Крім того, Томенко наголосив, що 12 травня відбудеться форум об'єднаної опозиції, і до цього числа буде погоджено єдиний список опозиційних кандидатів-мажоритарників.

"Я орієнтую своїх друзів і колег-черкащан, щоб їхню землю все-таки представляли черкаські люди. Бо останній час я себе дискомфортно відчуваю, адже черкащан, які б лобіювали інтереси своїх громад, у владі дуже мало. Тому треба, щоб у ВР було побільше депутатів, які живуть у Черкасах, Смілі тощо. Тоді і мені буде легше лобіювати інтереси Черкащини", - підкреслив нардеп.

"Очікую, що окрім мене ще сім депутатів з Черкащини поповнять опозиційну більшість у новому парламенті", - підсумував Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Томенко йтиме до ВР як "єдиний партієць" Тимошенко та Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути