субота, 28 квітня 2012 13:23

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У БЮТі не виключають, що наступний суд над Тимошенко може відбутися в колонії

У БЮТі не виключають, що наступний суд над Тимошенко може відбутися в колонії
Сергій Міщенко: Тимошенко за два тижні вилікувати неможливо. Фото: www.tymoshenko.ua

Юлія Тимошенко не зможе взяти участь у наступному судовому засіданні, оскільки їй не надається кваліфікована медична допомога.

Про це на брифінгу заявив народний депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Міщенко, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Вона у такому стані, що вилікувати її за два тижні неможливо. Через фізичний біль Юлія Тимошенко не може себе повноцінно захистити", - сказав він.

Міщенко зазначив, що на цій стадії судового процесу заборонено проводити судові засідання без участі підсудної. "Думаю, вони робитимуть все можливе, щоб Юлія Тимошенко з'явилася на суді, або ж зроблять засідання прямо у колонії", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко вирішили не примушувати: суд по справі ЄЕСУ почався без неї

Нардеп також повідомив, що народним депутатам, яким вдалося потрапити на територію колонії, було відмовлено у можливості відвідати екс-прем'єра.

За його словами, до Тимошенко пустили лише двох захисників – голову фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрія Кожем'якіна та доньку Юлії Тимошенко Євгенію.

Як пояснив народний депутат, начальник колонії наполягав на тому, щоб депутати отримали спеціальний дозвіл, який має видати Генпрокуратура. "Нас пропустили лише до прохідної, а щоб йти далі – потрібен спеціальний дозвіл", - сказав Міщенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під судом у Харкові вже збираються прибічники та противники Тимошенко

У свою чергу один з лідерів "Батьківщини" Микола Томенко повідомив, що розмова з начальником Качанівської колонії була розмовою "глухого з німим". За його словами, опозиціонери наполягали, щоб до Тимошенко пустили депутатів-медиків, однак, отримали відмову.

"Для нас зараз важливо, щоб розпочалося лікування Юлії Тимошенко тими лікарями, яким вона довіряє, за участі іноземних спеціалістів", - наголосив Томенко.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі не виключають, що наступний суд над Тимошенко може відбутися в колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути