вівторок, 19 червня 2012 15:47

Томенко хоче розібратися із київським референдумом-"лохотроном"

Томенко хоче розібратися із київським референдумом-"лохотроном"
Микола Томенко хоче розслідувати мільйонну рекламу Олександра Попова. Фото: radiosvoboda.org

Віце-спікер Микола Томенко готовий звернутися до правоохоронних органів щодо фінансування проведення в Києві першого референдуму.

Про це він сказав на брифінгу у Верховній Раді.

За словами депутата, європейський чемпіонат з футболу відвернув увагу від "київського лохотрону на гроші платників податків чи не відомо кого".

"Я маю на увазі потужну рекламну кампанію, яка здійснюється в Києві, і називається перший референдум киян. В силу того, що Партія регіонів не може визначитися, що їм робити з киянами, як їх обманути – провести вибори в середині двадцять першого століття чи не проводити, аби знайти аргументи, що Олександр Попов – це не друг Черновецького і не представник команди, яка розкрала весь Київ, вони придумали таку штуку, яка називається перший референдум киян. Працівники бюджетної служби обійшли кожен будинок і розказали нам, чому Олександр Попов ініціює проведення референдуму. Я плакав, коли читав цей текст. Більшого революціонера, борця із корупцією, із злочинною командою Черновецького я ще не знав. Мої судові процеси із Черновецьким відпочивають. Навіть я коректніше говорив", - зазначив Томенко.

Він наголосив, що брошура видана мільйонними накладами, хоча на ній даних з цього приводу немає.

"Цей проект коштує порядку кількох десятків мільйонів гривень – це сітілайти, люди, поліграфічна продукція, телевізійна реклама. Хто за це платить? Мені сказали, що не КМДА. Хоча це треба розслідувати. Тут виникають питання: може, це арабські шейхи?", - зауважив віце-спікер.

Політик розказав, що написав з цього привода листа Попову, на який він відповів, що здивований такою платною рекламою про нього, проти якої він виступає.

Зараз ви читаєте новину «Томенко хоче розібратися із київським референдумом-"лохотроном" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути