вівторок, 15 лютого 2011 21:55

Томенка насторожує, що Корнійчука відпустили після зустрічі Онопенка з Януковичем

Томенка насторожує, що Корнійчука відпустили після зустрічі Онопенка з Януковичем

Віце-спікер Микола Томенко не виключає, що заява Віктора Януковича про неприпустимість неправомірного переслідування Юлії Тимошенко була зроблена для Заходу.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Дивна ситуація виникає з підпискою про невиїзд Юлії Тимошенко. Коли вона може виступати на телебаченні, але не може поїхати у Канів, чи в Крути, де полягли молоді люди. Тому тут ситуація абсолютно абсурдна. Хотів би нагадати, що коли теперішня влада була в опозиції, то певний час вони тільки за кордоном і сиділи. Можливо, ця заява зроблена Януковичем для західного світу", - зауважив нардеп.

Віце-спікер також позитивно оцінив звільнення зятя голови Верховного суду Василя Онопенка Євгена Корнійчука.

"Було б добре, якби і інші члени попереднього уряду були звільнені. Я не бачу страшної загрози для країни, щоб вони там утримувались. Дай Бог, щоб вони усі були звільнені хоча б на підписку про невиїзд і працювали. Але у мене є пересторога, що це звільнення відбулося після розмови голови Верховного суду з президентом і заяви голови ВСУ про позитивні заходи президента у судовій системі", - зазначив Томенко.

Томенко також розкритикував своїх колег за голосування чужими картками.

"Треба міняти ідеологію і систему обрання парламенту. Міліонерів і міліардерів не повинно бути у стінах парламенту. Поки міліардери не повернуться на свої заводи, цей сором ми спостерігатимемо кожний день", - підсумував Томенко.

Нагадаємо, сьогодні колишньому першому заступнику міністра юстиції України Євгену Корнійчуку змінено запобіжний захід на підписку про невиїзд.

Слід зазначити, вчора відбулася зустріч президента України і голови Верховного Суду України, тестя Корнійчука Василя Онопенка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Томенка насторожує, що Корнійчука відпустили після зустрічі Онопенка з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути