Ексклюзиви
вівторок, 15 лютого 2011 15:48

Корнійчука відпускають під підписку про невиїзд

Корнійчука відпускають під підписку про невиїзд

Колишньому першому заступнику міністра юстиції України Євгену Корнійчуку змінено запобіжний захід на підписку про невиїзд.

Про це повідомив адвокат Корнійчука Ігор Фомін, передає "Інтерфакс-Україна".

"Слідчий змінив запобіжний захід на підписку про невиїзд", - сказав адвокат.

Він також додав: "Сьогодні було закінчено ознайомлення з матеріалами справи. Євгену Корнійчуку змінено запобіжний захід на підписку про невиїзд".

Нагадаємо, 24 грудня 2010 року Генеральна прокуратура України затримала екс-першого заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука, який раніше очолював фінансову практику фірми "Магістр & Партнери".

30 грудня Печерський районний суд обрав Корнійчуку запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці, після чого він був переведений до Київського слідчого ізолятору.

За інформацією адвоката, Корнійчук звинувачується за двома статтями Кримінального кодексу - 365 (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) та 366 (службова підробка).

Слід зазначити, вчора відбулася зустріч президента України Віктора Януковича і голови Верховного Суду України, тестя Корнійчука Василя Онопенка.

Раніше Онопенко заявляв, що під час зустрічі з Януковичем він буде говорити про проблеми свого суду і своєї сім'ї.

Як відомо, проти дочки Онопенка та його зятя порушили кримінальні справи. Сам Онопенко вважає, що влада таким чином намагається усунути його з посади голови ВСУ.

Зараз ви читаєте новину «Корнійчука відпускають під підписку про невиїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути