вівторок, 15 лютого 2011 18:51

Експерт пояснив, чому зятя Онопенка випустили з в'язниці

Експерт пояснив, чому зятя Онопенка випустили з в'язниці

Політолог Вадим Карасьов вважає, що зміна запобіжного заходу на підписку про невиїзд для екс-заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука дотично пов'язана із зустріччю його тестя, голови Верховного суду Василя Онопенка із президентом Віктором Януковичем.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Онопенко говорив про це, президент почув. Пік переслідувань опозиції та вибіркового правосуддя уже був пройдений, коли генпрокурор Віктор Пшонка сказав, що розгляне подання депутатів, щоб взяти Луценка на поруки", - зазначив експерт.

За словами Карасьова, Генпрокуратура дає задній хід.

"Зовнішня реакція і поради радників Заходу спрацювали на те, що вона Генпрокуратура зменшила тиск. Одразу всіх не випустять. Це буде демонстрацією безсилля прокуратури і визнання поразки. Будуть шукати приводи", - наголосив він.

"Зустріч Онопенка і президента – це не причина звільнення Корнійчука, а привід, який дає змогу прокуратурі та політичному керівництву країни зберегти обличчя, демонструвати свою добру волю, не визнавши помилковість політичної лінії на вибіркове правосуддя і криміналізацію опозиції", - зауважив політолог.

Раніше повідомлялося, що Генпрокуратура змінила запобіжний захід для екс-заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука з утримання під вартою на підписку про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Експерт пояснив, чому зятя Онопенка випустили з в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути