вівторок, 21 вересня 2010 14:59

Томенка давно треба було зняти - "бютівець"

Томенка давно треба було зняти - "бютівець"

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко адекватно реагує на те, що відбувається у фракції БЮТ.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат із фракції БЮТ Сергій Міщенко.

"Вона почала більше прислуховуватись до членів фракції, дивитись на то, які є всередині проблеми, що нас роз"їдає, як цей гній прибрати із фракції. Нас роз"єднувало те, що не було єдиної позиції, були "тушки", невизначеність в стратегії та тактиці. Було багато питань, на які треба було дати відповіді. Цей процес зараз продовжується", - зазначив він.

За словами Міщенка, віце-спікера Миколу Томенка давно потрібно було замінити на посаді заступника лідера фракції БЮТ. "Не правильно казати, що Томенка посунули. Він був одним із ініціаторів того, щоб заступників лідерів фракції була менша кількість. Бо фракція ж зменшилась. Крім того, він пояснював, що не встигає бути на кожному засіданні фракції. У нього є свої обов"язки, як заступника голови парламенту. У Абдуліна та Федорчука теж багато інших справ – треба займатися партією та ЗМІ. Вони ж не розірвуться. Тому ми просто зробили ротацію", - пояснив депутат.

"Бютівець" наголосив, що після того, як із фракції почали виключати "тушок", рейтинг партії зріс на 2 %.

"Це самоочищення допомогло. Далі ми в парламенті по-різному будемо діяти. Але креативно. Виключення з фракції 28 осіб не послабило нас, а об"єднало. У них там між собою все йде не дуже добре. Всі роблять окремі групи – і Рибаков, і Губський, і Каплієнко. Я думаю, вони не об"єднаються і ніколи разом не будуть", - додав Міщенко.

Нагадаємо, парламентська фракція БЮТ скоротила з дев"яти до семи кількість заступників голови фракції. Також були виключені 28 народних депутатів, які в своїх голосуваннях підтримують коаліцію.

Зараз ви читаєте новину «Томенка давно треба було зняти - "бютівець" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути