вівторок, 21 вересня 2010 10:27

З фракції БЮТ вигнали 28 депутатів і скоротили Томенка

З фракції БЮТ вигнали 28 депутатів і скоротили Томенка
Парламентська фракція "БЮТ-Батьківщина" скоротила з дев"яти до семи кількість заступників голови фракції. Про це повідомив заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв.

"На кожну сесію Верховної Ради ми вносимо зміни до керівного складу фракції. І у зв"язку з тим, що цілий ряд заступників голови фракції виконували свої функції поза межами фракції, як наприклад, віце-спікер Микола Томенко - і в нього велике навантаження, - а також голова комітету закордонних справ Олег Білорус, тому було прийнято рішення скоротити кількість заступників. Саме ці два депутати не входять до складу заступників голови фракції ", - сказав Соболєв.

Таким чином, в керівництво фракції входять Іван Кириленко - лідер фракції, Андрій Кожем"якін - перший заступник. Заступники: Олена Шустік, Сергій Соболєв, Андрій Шкіль.

До складу заступників вчора були включені Юрій Одарченко і Сергій Сас.

З парламентської фракції "БЮТ-Батьківщина" виключені 28 народних депутатів, які в своїх голосуваннях підтримують коаліцію. Про це заявив заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Шкіль.

"Ми на своєму засіданні одноголосно ухвалили рішення про виключення зі складу 23 плюс 5 депутатів нашої фракції, які, так чи інакше, прямо чи опосередковано входять до коаліції. Тобто, якщо навіть вони офіційно не написали заяви про вхід, але голосують разом з коаліціянтами", - сказав він.

Це депутати, наближені до Андрія Портнова, Богдана Губського. Також ми виключили Григорія Омельченка, який давно підтримує своїми діями коаліцію.

За матеріалами РБК-Україна
Зараз ви читаєте новину «З фракції БЮТ вигнали 28 депутатів і скоротили Томенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути