Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 14:16

Толстоухов: Саакашвілі стріляв по Цхінвалі, але поцілив в Україну

"Регіонал" Анатолій Толстоухов вважає, що на події в коаліції, та і в українському парламенті, найбільш всього вплинув зовнішній чинник, а саме, конфлікт в Грузії.

"Сьогодні треба виходити з одного: рано чи пізно всі б зрозуміли, що коаліції немає. Яким чином це повинно було статися - залежало від коаліціантів, - заявив Толстоухов в інтерв"ю "Дню". - Я думаю, що це найтіснішим чином пов"язано з грузино-російськимконфліктом. Можна сказати, Саакашвілі стріляв по Цхінвалі, але влучив у тому числі і в Україну".

"Я невипадково сказав, що не впевнений, що ці події розвивалися б так як зараз, коли б не грузино-російський конфлікт. Після його початку широкої коаліції, як вона представлялася минулого року, бути не могло. Це однозначно. Зараз це багато в чому пов"язано з тим, як відреагували політичні сили на конфлікт в Грузії, - підсумував політик. - Справа в тому, що Україна внутрішньо настільки слабка і суперечлива, що сьогодні домінуючим є зовнішній чинник".

Цензор.



Зараз ви читаєте новину «Толстоухов: Саакашвілі стріляв по Цхінвалі, але поцілив в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути