неділя, 25 квітня 2010 16:10

Тисячі львів"ян мітингують і збираються на Київ

Тисячі львів"ян мітингують і збираються на Київ

У Львові на віче "За Україну ти" зібрались представники всіх опозиційних партій та організацій. Мітингувальників орієнтовно понад 3 тисячі. Мітинг проходить без політичної символіки. Першою з піднятими прапорами прийшла ВО "Свобода", але за домовленістю з іншими вони спустили прапори.

Виступаючі закликають людей їхати на Київ, де у вівторок під стінами Верховної Ради проходитиме виїзне засідання Львівської обласної ради. Одночасно почався запис добровольців. За чотири години записалось 67 осіб. Найстаршому 84 роки, наймолодшому - 17. Людей просять брати з собою документи і харчі. Виїжджають завтра о 6-й вечора.

Народний депутат з фракції НУ-НС Тарас Стецьків запевняє, що опозиція не дозволить парламенту ратифікувати угоду з пролонгації перебування ЧФ РФ у Криму

"Чотири дні тому у Харкові вчинено акт державної зради. Людина, яка клялася на Євангелії у вірності українському народу, зрадила його. Він або затягне Україну під Росію, або розколе її. Вони хочуть ратифікувати угоду, а ми зробимо все щоб їм перешкодити. Наші навіть найрадикальніші дії будуть виправдані",- заявив Стецьків виступаючи на віче.

Останнім виступив ще один "нунсівець" Андрій Парубій. "Ми зібрались, щоб усвідомити усю небезпеку. Сьогодні у нас на посаді президента не президент України, а президент Росії. Перебування Чорноморського флоту Росії в Криму - це окупація нашої держави", - заявив нардеп.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тисячі львів"ян мітингують і збираються на Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути