четвер, 21 квітня 2011 16:14

Тисяча доларів згубила чиновницю з Рівного

Тисяча доларів згубила чиновницю з Рівного

Співробітники СБУ в Рівненській області під час отримання хабара затримали начальника відділу землеустрою, моніторингу та охорони земель управління Держкомзему в Рівному Тетяну Шелестюк. Чиновниця за гроші погодилася вирішити питання погодження проекту землеустрою.

"Державний службовець з корисливих мотивів одержав від фізичної особи хабар у розмірі 1 тис. доларів. Йшлося про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у Рівному для будівництва та обслуговування житлового будинку. Оперативники затримали чиновницю в її ж кабінеті під час отримання хабара", - розповіла Інна Ілючок з прес-групи обласного управління СБУ.

Прокуратура порушила проти чиновниці кримінальну справу, яка передбачає штраф від 12,75 тис. гривень до 25,5 тис. гривень, або позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Обрано запобіжний захід — підписка про невиїзд.

В управлінні земельних відносин Рівненського міськвиконкому неохоче коментують інцидент.

"Знаємо про цей випадок із нашим начальником відділу. Правда, не відомо мені чи проводять слідство, чи ні. Однак, жінка продовжує працювати й ходить на роботу. Ніхто її від виконання обовязків не відсторонив", - зазначив Іван Очередько, заступник начальника управлінні земельних відносин Рівненського міськвиконкому.

Зараз ви читаєте новину «Тисяча доларів згубила чиновницю з Рівного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути