неділя, 24 січня 2010 10:17

Тимошенко знає, хто буде прем"єром при Януковичі

Тимошенко знає, хто буде прем"єром при Януковичі
Екс-міністр палива та енергетики, екс-голова "Нафтогазу України" Юрій Бойко може очолити уряд при президенті Вікторі Януковичу.

Таке припущення висловила Юлія Тимошенко у Бучі Київської області.

Тимошенко сказала про це, говорячи про скасування її урядом постанови попереднього уряду Януковича щодо приватизації підприємства "Енергоатом".

Прем"єр додала, що після того, як вона очолила уряд у 2007 році, то побачила дві угоди про постачання газу в Україну і передачу газотранспортної системи України у довгострокову оренду.

"Одна угода укладена на 25 років з, як кажуть, майбутнім прем"єр-міністром Януковича Юрієм Бойком, який у той же час був і тіньовим власником "РосУкрЕнерго", - сказала вона.

"Чому вони (Партія регіонів) зараз так бісяться і виступають проти тих реформ, які я зробила у газовій сфері? Тому що це вже було їхнє", - заявила Тимошенко.

"Наша газотранспортна система коштує сотні мільярдів доларів. Ми вже такої власності не будемо мати ніколи, якщо ми, не дай Боже, допустимо це здати", - додала вона, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знає, хто буде прем"єром при Януковичі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути