Ексклюзиви
субота, 29 січня 2022 09:01

Тимошенко змінила імідж, Аваков показав тарілку, Порошенко прийшов під суд - тиждень політиків у фото
14

Делегація Верховної Ради у Брюсселі
Тимошенко змінила фото у Facebook
Жан Беленюк  продовжує постити себе в костюмі
Андрій Садовий взяв до рук гвинтівку
Нардеп Дмитрук бігав по столах в Одеській міській раді

Як минув тиждень в українських політиків нагадує Gazeta.ua

У понеділок, 24 січня, оновила фото на Facebook колишня прем'єрка, лідерка "Батьківщина" Юлія Тимошенко. Постала у чорному гольфі із волоссям укладеним у хвіст.

Народний депутат від "Слуга народу", олімпійський чемпіон Жан Беленюк показав себе у коричневому костюмі. "Дякую Богові за все", - написав.

Того ж дня делегація Верховної Ради на чолі із першим віце-спікером Олександром Корнієнком були у Брюсселі на засіданні Міжпарламентської ради Україна-НАТО.

"Відточили наші переговорні позиції, звірили годинники і рухаємось далі. Не панікуємо, а працюємо над захистом національних інтересів", - розповіла учасниця делегації, депутатка від "Голос" Соломія Бобровська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга" Пушкаренко ганяє на Toyota Land Cruiser по 150-190 км/год

У вівторок прийшла у Верховну Раду на милицях співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко. Зламала ногу через ожеледицю.

"Нас не догонят. З Іриною Фріз маємо почуття гумору і відповідальність", - пожартувала.

Стріляв із гвинтівки мер Львова Андрій Садовий. На полігоні разом із працівниками комунальних підприємств вчилися, відновлювали вміння користуватися зброєю. Навчали ветерани російсько-української війни.

"Будемо відновлювати тири і підтримувати стрілецькі полігони, які є на території Львова й області", - сказав Садовий.

Тарілкою із креветками і пастою похизувався колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Серед київського холоду, заторів і чорно-білих фарб мені здалося ввечері правильно запостити моє кулінарне фото, що чекало свого часу", - розповів в Instagram.

Бігав по столах і ламав меблі в Одеській міськраді позафракційний нардеп Артем Дмитрук. Зірвав засідання земельної комісії. Правоохоронці кваліфікували подію за статтею - хуліганство. У сутичці постраждали 10 людей.

Генпрокурорка Ірина Венедіктова порівняла нардепа з гангстером і пообіцяла "обов'язково розібратись".

Після інциденту Дмитрук призупинив роботу в об'єднанні "Розумна політика" колишнього спікера Дмитра Разумкова.

Делегація українських депутатів працювала в Парламентській асамблеї Ради Європи.

Там заступник голови держдуми РФ, українофоб Пьотр Толстой програв голосування за посаду віцепрезидента асамблеї.

"Петрушку Толстого таки остаточно прокотили! І третій підхід закінчився тим же фейлом. Петруша, бери водку і йди до ведмедя, не бути тобі віцепрезидентом ПАРЄ.
Привіт Толстому від "друзів з України та країн Балтії", - написав зі Страсбурга депутат від "ЄС" Олексій Гончаренко в компанії колег.

Автор: Facebook.com/alexeygoncharenko
  Українські депутати в Страсбурзі
Українські депутати в Страсбурзі

Запостив фото студентських років співголова фракції ОПЗЖ Юрій Бойко. "Навчання, перші підробітки – і сторожем на продовольчій базі, і вантажником на хлібозаводі", - згадав.

У четвер займався в спортзалі депутат з "Батьківщини" Сергій Євтушок. "Коронавірусні снаряди вже лягають близько-близько. Всім, хто нині хворіє швидкого одужання Тренажерний зал дає можливість не підпустити інфекцію", - заявив.

Поверталася із сесії в ПАРЄ співголова фракції "СН" Євгенія Кравчук.

"Рейс Lufthansa із Франкфурта затримався на шість годин без попередження. Виявляється уже тиждень літаки компанії відлітають із запізненням до 12 годин, бо працівники не хочуть ночувати в Києві через загрозу нападу з боку Росії. При цьому квитки продаються на час без затримки. Виглядає, що німецька авіакомпанія більше занепокоєна, ніж німецький уряд", - розповіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада показала "рекорд" по відвідуваності - депутати не слухали уряд і сиділи в телефонах

Задумливу світлину виклав в Instagram президент Володимир Зеленський після розмови з американським колегою Джозефом Байденом.

"Тривала й відверта розмова. Обговорили зусилля з деескалації та узгодили спільні дії на майбутнє", - написав.

У п'ятницю прийшов до Київського апеляційного суду підозюваний у державній зраді й фінансуванні тероризму п'ятий президент, народний депутат і лідер "ЄС" Петро Порошенко. Суд переніс на 11 лютого розгляд скарги на особисте зобов'язання.

"Офіс президента віддав наказ Печерському суду не передавати документи в апеляційний суд, зірвати засідання. Бо вони ще не підібрали компромату на суддів, які мають прийняти незаконне рішення", - заявив Порошенко.

Захворіла на Covid-19 депутатка з групи "Довіра" Лариса Білозір.

"Сьогодні на засіданні в ВР зареєструвалися тільки 168 з 423 нардепів, офіційно хворих біля 50. Тих, які ще не мають офіційного підтвердження, але теж захворіли ще більше.

Що вчора, що сьогодні по всім каналам розганяють "зраду", шквал критики, хейту щодо нардепів, і навіть від тих самих колег-нардепів. На кшталт, як так, що Рада вирішила працювати в пленарному режимі тільки аж через тиждень, а наступного тижня тільки в комітетах. А, скажіть, по-іншому як, коли стільки хворих, шановні критикани, пропонуєте хворим ходити в залу, заражаючи колег, апарат, журналістів?", - написала, виклала фото за планшетом і з ліками.

Верховна Рада змінила календарний план роботи, за яким депутати зберуться 1 лютого, а потім 15 лютого.

Парламент п'ять тижнів була на зимових канікулах. Депутати зібралися у сесійній залі 25 січня. Перед цим засідали 17 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко змінила імідж, Аваков показав тарілку, Порошенко прийшов під суд - тиждень політиків у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути