пʼятниця, 02 вересня 2011 16:43

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко заявляє про фальсифікацію справи, а прокурор це спростовує

Тимошенко заявляє про фальсифікацію справи, а прокурор це спростовує

Під час перерви у судовому засідання у справі проти екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко прокурор Лілія Фролова заявила, що експерт, якого сьогодні допитували в суді, повністю підтвердила висновки експертизи.

"Експерт, якого сьогодні допитали, чітко дала відповіді на запитання сторони обвинувачення. Вона підтвердила висновки, які зробила комісія і підтвердила, що повністю несе відповідність за ці висновки", - наголосила прокурор.

Також Фролова заперечила звинуваченн захисту, які стверджують, що на  експертизу було надано інші документи.

"На експертизу було надано довідку комісії перевірки, зокрема, щодо фінансової господарської діяльності НАК "Нафтогаз". Зі сторони захисту лунали заяви, що було надано інші документи. Хочу спростувати цю заяву, комісії було надано саме цю довідку", - запевнила прокурор.

Фролова наголосила, що вигадки про наявність чи відсутність документів не коректно робити до закінчення суду засідання.

У свою чергу, на початку засідань Тимошенко заявила: "Очевидно, що справу сфальшовано. Посилання іде не на той документ, який реально було розглянуто екпертами судового засідання. Зараз сховали головного підписанта висновків комісії Юрія Маслака, який є головою цієї комісії. Очевидно, що ніхто не хоче відповідати за сфальшовані висновки комісії".

Також вона звернулася до судді Родіона Кірєєва і заявила: "Якщо зараз не приведете цього експерта і будете виносити вирок без нього, то стаєте співучасником сфальшування справи".

Суддя натомість зробив їй попередження, на що Тимошенко сказала :"Ви з Пшонкою, Льовочкіним та Кузьміним - одна велика кримінальна група".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко заявляє про фальсифікацію справи, а прокурор це спростовує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути