пʼятниця, 02 вересня 2011 15:19

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Допит експерта з "газових" контрактів довів замовний характер справи проти Тимошенко

Допит експерта з "газових" контрактів довів замовний характер справи проти Тимошенко

Адвокат Юлії Тимошенко Микола Сірий заявив, що сьогодні під час допиту експерта, члена Київського науково-дослідницького інститут судових екпертиз (КНДІСЕ) Галини Ільчук. виплили докази замовного характеру цієї справи.

"Юлія Тимошенко поставила запитання експерту, чи треба користуватися при вивченні збитків, нанесених підписанням угод, первинними фінансовими документами чи аналітичною довідкою? Експерт відповіла, що, безперечно, первинними", - сказав він.

Сірий також наголосив: "Щодо довідки, то хотів би нагадати, що під час допитів ряд свідків, підписи яких стоять під цією довідкою, прямо сказали, що "ніяку довідку ми не вкладали, нас вимусили її підписати". Але прокуратура і суд дають перевагу довідці, яка була невідомо ким складана. Первинні фінансові документи, тобто бухгалтерська документація, не беруться до уваги".

"Це прямо вказує на замовний характер цієї справи. Можна сміливо стверджувати про фальсифікацію докуметів та звинувачень", - переконаний адвокат.

Зараз ви читаєте новину «Допит експерта з "газових" контрактів довів замовний характер справи проти Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути