пʼятниця, 01 листопада 2013 14:24

Тимошенко заявила з лікарні - негайно прийміть закон Лабунської

Тимошенко заявила з лікарні - негайно прийміть закон Лабунської
Юлія Тимошенко. Фото: news.liga.net

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликає парламентську опозицію негайно і без внесення поправок проголосувати за законопроект про лікування ув'язнених Анжеліки Лабунської.

Про це йдеться в в заяві екс-прем'єра, оприлюдненій її захисником Андрієм Кожем'якіним в п'ятницю біля ЦКБ № 5 у Харкові.

"Прошу депутатів парламентської опозиції без будь-яких поліпшень і поправок , без яких дискусій і суперечок , невідкладно реалізувати пропозиції Кокса - Кваснєвського і негайно в цілому проголосувати у Верховній Раді за законопроект пані Лабунською, одночасно відклавши той законопроект опозиції, який передбачає мою політичну реабілітацію, звільнення і повернення громадянських прав", - йдеться в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" виступили проти звільнення Тимошенко за "схемою Лабунської"

Разом з тим, Тимошенко відзначила, що відповідний законопроект, запропонований опозицією, передбачає найбільш повне виконання вимог і критеріїв Євросоюзу.

"Але зараз нам всім необхідно діяти заради європейського майбутнього в самому швидким і реалістичним шляхом, незважаючи на особисті інтереси і амбіції", - підкреслила екс -прем'єр.

Нагадаємо, в законопроекті Анжеліки Лабунської закладено норму, згідно з якою, засуджений, що виїжджає на лікування за кордон, звільняється від відбування терміну покарання, що залишився.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко заявила з лікарні - негайно прийміть закон Лабунської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

184

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути