пʼятниця, 01 листопада 2013 11:41

Марков з-за грат: На моєму місці і місці Тимошенко будуть сидіти "зовсім інші люди"

Марков з-за грат: На моєму місці і місці Тимошенко будуть сидіти "зовсім інші люди"
Ігор Марков. Фото: www.radiosvoboda.org

Заарештований екс-депутат Ігор Марков вважає, що потрапив у в'язницю за своє бажання балотуватися в президенти в 2015 році.

Про він сказав в інтерв'ю виданню "События"

"Я перебуваю в статусі народного депутата. Ні парламент, ні центральна виборча комісія не позбавляли мене повноважень. Все, ми прийшли до тоталітарного режиму. На кого пальцем показали, той сидить у в'язниці. На наших місцях, на моєму місці, місці Юлії Тимошенко будуть сидіти зовсім інші люди, і за реальними звинуваченнями, а не по тому, в чому нас звинувачують. Тому все буде нормально, я не здамся", - заявив Марков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маркова — виразка шлунку і запалення жовчного міхура

Нагадаємо, Вищий адміністративний суд України у вересні поточного року виніс рішення за позовом екс-нардепа Юрія Кармазіна про фальсифікацію на виборах народних депутатів у 2012 році підписів на користь Маркова, і фактично позбавив Маркова депутатських повноважень.

Нагадаємо, Ігоря Маркова затримали 22 жовтня під час допиту у будівлі обласного управління внутрішніх справ в Одесі. Інкримінують організацію і побиття учасників пікету в 2007 р. 23 жовтня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід для Маркова - арешт до 20 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Марков з-за грат: На моєму місці і місці Тимошенко будуть сидіти "зовсім інші люди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути