четвер, 09 жовтня 2008 17:54

Тимошенко завтра оголосить про свою відставку - джерело

Тимошенко завтра оголосить про свою відставку - джерело
Завтра прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко звернеться до українського народу з приводу політичної ситуації, що склалася в країні. Про це кореспондентові ForUm"уповідомило достовірне джерело із фракції БЮТ, наближене до прем"єр-міністра.

За словами джерела, цілком імовірно, що у зверненні Тимошенко заявить про свою відставку з посади прем"єр-міністра. Остаточно це питання буде вирішене найближчим часом.

Сьогодні Президент України Віктор Ющенко підписав Указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України 6-го скликання і призначив на 7 грудня 2008 року позачергові вибори.

Разом з тим Ющенко заявив, що уряд на чолі з Юлією Тимошенко повинен працювати до призначення нового складу Кабінету міністрів. Зокрема, відповідаючи на запитання, чи залишиться при владі уряд Тимошенко, принаймні, у статусі виконувача обов"язків до призначення нового складу Кабміну, Ющенко сказав: "Переконаний, що залишиться"

Проте віце-спікер Верховної Ради, член БЮТ Микола Томенко заявив, що БЮТ розгляне питання про перебування лідера блоку Юлії Тимошенко на посаді прем"єр-міністра після появи указу Президента Віктора Ющенка про розпуск Верховної Ради шостого скликання.

"Важке питання... Після появи указу, якщо вибори стартують, – ми зберемося нашою командою і будемо аналізувати. Адже як прем"єрові працювати? Якщо у неї немає абсолютно ніяких важелів, вона ні на що не впливає і вона відповідатиме за ситуацію, якою ніхто не займається... Можливо, ми ухвалимо і радикальне рішення - не можна ж відповідати за те, на що ти не впливаєш", - зазначив Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко завтра оголосить про свою відставку - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути