Ексклюзиви
пʼятниця, 22 січня 2010 20:50

Тимошенко закликала зробити як у 1991 і 2004 роках

Тимошенко закликала зробити як у 1991 і 2004 роках

Кожна людина, яка проігнорувала вибори президента України, автоматично віддала свій голос за лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Про це сьогодні ввечері у Львові під час Всеукраїнського віче з нагоди Дня Соборності заявила прем"єр-міністр і кандидат у президенти Юлія Тимошенко.

"Кожна людина, яка спіймалась на гачок, що всі однакові, тому не треба йти голосувати, і залишились вдома - віддала голос за Януковича. Це значить - віддати голос проти України. Той, хто залишився вдома і переконав у цьому інших, по суті проголосував за Януковича", - вважає глава уряду.

Вона також розповіла, якщо колись нашу державу захищали зброєю в руках, виборювали її незалежність віддаючи життя, то сьогодні нам потрібні всього дві речі: перше - розуміння, що відбувається в політиці, друге - правильний і чесний вибір.

"Ми з вами маємо так як в 2004 і 1991 роках зробити свою справу і показати, що ми - нація, яка здатна розуміти, що відбувається і захищати Україну", - закликала Тимошенко.

Прем"єрка наголосила, що наша країна не допустить такого вибору і відкату назад.

"Ми не повинні допустити найгіршого розвитку сценарію", - підкреслила вона.

Після цього на сцену вийшла Ніна Матвієнко і разом з Тимошенко заспівала пісню "Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни!". Хоча голосу прем"єрки у мікрофон не було чути, проте було добре видно, що вона активно підспівує. Поряд з нею стояли Лілія Подкопаєва, Борис Тарасюк, Андрій Шкіль, Микола Томенко та інші соратники.

На мітингу Тимошенко виступала у тій же білосніжній шубі, яку одягнула під час голосування у першому турі виборів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко закликала зробити як у 1991 і 2004 роках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути