пʼятниця, 22 січня 2010 15:34

Кримські татари підтримають Тимошенко

Кримські татари підтримають Тимошенко

Меджліс кримськотатарського народу закликав в кримських татар в другому турі виборів президента України підтримати кандидатуру Юлії Тимошенко.

Відповідне рішення ухвалено на розширеному засіданні Меджлісу, що відбулося в Сімферополі сьогодні, під час якого були розглянуті питання, пов"язані з проведенням 7 лютого 2010 року повторного голосування з виборів президента України.

Як відзначили в прес-службі Меджлісу, на основі аналізу результатів виборів президента України, що відбулися 17 січня 2010 року, члени Меджлісу кримськотатарського народу одностайно ухвалили рішення про підтримку на повторному голосуванні з виборів президента України кандидатури Тимошенко.

В зв"язку з цим прийнята спеціальна заява Меджлісу, а також розроблені організаційні заходи щодо забезпечення реалізації ухваленого рішення.

"Грунтуючись на детальному вивченні програм і оцінках попередньої діяльності Тимошенко і Януковича, Меджліс кримськотатарського народу ухвалив рішення про підтримку на повторному голосування з виборів президента України кандидатури Тимошенко Ю.В.

Висловлюючи щиру вдячність всім, хто взяв участь у виборах президента України 17 січня 2010 року, Меджліс кримськотатарського народу закликає всіх співвітчизників продемонструвати при повторному голосуванні максимальну активність і зробити свій особистий внесок для забезпечення демократичного розвитку України і створення умов для дотримання прав народів і прав людини в Україні", - сказано в заяві Меджлісу.

Нагадаємо, перед першим туром виборів президента кримські татари розійшлися в думках, кого підтримати на виборах. Тоді Курултай (загальнонаціональний з"їзд) закликав кримськотатарський народ в першому турі голосувати за представників демократичних сил.

Планувалося, що перед другим туром Меджліс винесе рекомендацію для татар голосувати за конкретного кандидата з тих двох, що вийшли "у фінал", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кримські татари підтримають Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути