вівторок, 22 січня 2013 10:49

Тимошенко закликала опозицію створити єдину партію, аби зупинити "каток Партії регіонів"

Тимошенко закликала опозицію створити єдину партію, аби зупинити "каток Партії регіонів"
Фото: fakty.ictv.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликала опозицію створити єдину партію, аби подолати режим президента Віктора Януковича.

Про це йдеться в її зверненні з нагоди Дня Соборності, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Рік тому, на День соборності опозиційні сили підписали Угоду про об'єднання. Сьогодні, можливо, комусь видається, що відтоді нічого не змінилося, бо Україною продовжує правити банда клептократів, країна скочується у новітнє азійство, більшість людей так само страждають від тотальної несправедливості, а я, мої побратими, як і рік тому, звертаюся до вас із тюрми", - говориться в зверненні.

Тимошенко зазначила, що "не все склалося так, як би ми того хотіли, але варто і визнати, що ми багато чого досягли на цих виборах. Між справжніми опозиційними силами не було взаємопоборювання, не було критики, а було партнерство".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" порадив Тимошенко діяти за правилами тюремників

"Ідея об'єднання, ідея соборності працює. Вже зараз опозиційні парламентські фракції починають діяти як єдиний механізм. Спільний тиск на "кнопкодавів" повертає парламентаризм в Раду", - додала вона.

На її думку, "головним завданням на наступний рік є поглиблення нашої єдності та створення стійкої, добре скоординованої опозиційної коаліції у складі "Батьківщини", "Свободи" та "УДАРу".

"Задля перемоги на президентських виборах 2015 року опозиційного кандидата, наші фракції в парламенті мають не декларативно, а реально працювати, як годинник. Стосунки між опозиційними силами мають бути втіленням солідарності і стати прикладом для єдності всіх громадян України. Ідеальний варіант – продовження об'єднавчих процесів опозиційних сил, створення єдиної партії, бо каток Партії регіонів може зупинити лише потужна опозиційна сила, яка матиме беззаперечну підтримку суспільства. Об'єднавчі процеси опозиційних сил із суспільством пришвидшать загибель цього колосу на глиняних ногах, яким насправді є режим Януковича", - підкреслила Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не треба звалювати на політичні репресії - колишня дружина Власенка

"Один за всіх і всі за одного! Я пропоную зробити ці слова девізом 2013 року. Я вірю, що так і станеться, бо навіть за ґратами я відчую биття Ваших сердець", - додала політик.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко закликала опозицію створити єдину партію, аби зупинити "каток Партії регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути